Leif Malmborg

FINANS & JURIDIK

Grundare av och VD för Aktiebolagstjänst sedan 1980. Arbetar med bolagsrätt och immaterialrätt. Har stor erfarenhet av nyföretagande. Har bl.a. hunnit med att driva flera dataföretag, skivstudio, klädbutik, reklambyrå, biljardbordstillverkning, tidnings- och bokförlag, mekanisk verkstad i Moskva. Driver sedan 1980 Aktiebolagstjänst. Lägger nu sista handen vid en kommentar till 25 kap. aktiebolagslagen, en 500-sidig bok om likvidation av aktiebolag. Arbetar även som rådgivare på NyföretagarCentrum.

   Bobo Svensson

   FIXARE, PROGRAMERING

   Har arbetat med nätet sedan mitten på -90 talet. Hemlärd inom programmering (Arexx, Asp, PHP). Nyligen avslutad Utbildning på Yrkeshögskolan som Applikationsprogrammerare med inriktning på IOS (Objective C) 300 Yhkp. Har även en databutik där det byggs hemsidor, iphoneappar, samt att det repareras datorer.

    Kjell O Hedlund

    FÖRSÄLJNING & MARKNAD

    Har varit i it-branschen över 35 år, har jobbat med försäljning i lika många år.<br>Grundade 1993 Strimma assistans ab .<br>I Strimma grundades även auktionssajten Sportauktion Sverige AB som var före sin tid och före ett riktigt fungerande Internet.

    Fram t.o.m. 2009 var Sportauktion större än exempelvis Tradera på sportmemorabilia, och framför allt en mer lönsam sajt än Tradera för både betraktare och säljare, med fokus på endast sport till skillnad mot Tradera.

    ”Med SportsOnly skall vi visa att en auktionssajt med bara sport – är bäst för alla sportintresserade, säger Kjell”.

     Richard Forslund

     AFFÄRSUTVECKLING & TEKNIK

     Grundare av och managementkonsult för GenIT AB sedan 2010.Bred erfarenhet av olika affärsledande roller för företag som eBay och en uppsättning andra nystartade företag. Erfarenhet av att leda utvecklingsteam för olika utvecklingsprojekt. Lång bakgrund som systemarkitekt och utvecklare.
     Richard studerade systemvetenskap vid Högskolan i Gävle och på KTH i Stockholm.